Què és el crowdfunding solidari de CaixaBank?

 

Conforme a la tradició social centenària de la nostra entitat, els equips de professionals que treballen a les oficines de CaixaBank, ajuden al compliment dels projectes de les entitats socials locals. Cada projecte rep un donatiu de l’Obra Social ”la Caixa” que es complementa amb la teva aportació. L’import íntegre del que es recapta es destina al projecte de l’entitat social.

Causes actives

  • Objectiu: 20.000 €
  • Total recaptat: 8.378,04 €
13 aportacions
Queden 24 dies

FUNDACIO ASNIMO: Més que una llar

Mallorca (Illes Balears)

Els Habitatges Supervisats de Fundació Asnimo suposen més que un segon habitatge per les persones amb discapacitat que acullen. En elles, es treballa a diari per a potenciar la autonomia i la independència dels usuaris, proporcionant el recolzament que necessiten en cada moment i mantenint el vincle amb les seves famílies. Ens ajudes a aconseguir la seva adequada climatització?

Del 28/09/2023 al 31/12/2023
  • Obra Social "la Caixa": 4.189,02 €
  • Resta aportacions: 4.189,02 €
  • Pendent: 11.621,96 €

Causes vençudes

Causa finalitzada

CARITAS EIVISSA

Eïvissa (Illes Balears)

  • Total recaptat: 7.400 €
Causa finalitzada

FUNDACIO WOP

Bilbao (País Basc)

A la Fundació WOP dediquem els nostres projectes a la recerca, divulgació i visibilitzar la realitat de les malalties neurodegeneratives. Arriba la nostra desena “estropatada”, la nostra carrera solidària per contribuir a la investigació i consciència social a favor de la causa. Participa i suma hores de lluita a la nostra finalitat social, perquè el teu suport impulsa el nostre somni: acabar amb les malalties neurodegeneratives.

  • Total recaptat: 20.241,61 €
Causa finalitzada

ASSOCIACIO SOMRIURE MEDICA

Palma (Illes Balears)

T’imagines un món sense pallassos? Nosaltres no i sabem que vosaltres tampoc. Us voldríem demanar l’últim esforç per aconseguir que TOTES LES HABITACIONS DE PEDIATRIA també tinguin aquestes visites. Ens conformàvem amb 8 i estem a punt d’aconseguir que 54 habitacions de la planta de pediatria de l’Hospital universitari Son Espases s’ompli de somriures i bon humor, amb la visita dels pallassos 2 cops a la setmana. Gràcies per fer-ho possible.

  • Total recaptat: 37.571 €