Què és el crowdfunding solidari de CaixaBank?

 

Conforme a la tradició social centenària de la nostra entitat, els equips de professionals que treballen a les oficines de CaixaBank, ajuden al compliment dels projectes de les entitats socials locals. Cada projecte rep un donatiu de l’Obra Social ”la Caixa” que es complementa amb la teva aportació. L’import íntegre del que es recapta es destina al projecte de l’entitat social.

Causes actives

En aquests moments sense causes actives

Causes vençudes

Causa finalitzada

CREU ROJA ESPANYOLA

Eivissa i Formentera (Illes Balears)

El Pla Creu Roja RESPON front el COVID-19 pretén reduir l’impacte social de la pandèmia amb accions dirigides a les persones vulnerables i a la població general a Eivissa. Des de Creu Roja posem en marxa una campanya de crowdfunding solidari per recollir fons que es destinaran a la distribució d’aliments frescos i de KM 0 entre les famílies més desfavorides. Els ajudes a respirar?

  • Total recaptat: 10.145,67 €
Causa finalitzada

FUNDACIÓN RESPIRALIA

Palma de Mallorca (Illes Balears)

Treballem per millorar la qualitat de vida de les persones amb Fibrosis Quística, una malaltia incurable i degenerativa. Degut a la Covid19 no podem organitzar esdeveniments per recaptar els fons que ens permetin oferir 700 sessions de fisioteràpia a nens i nenes amb Fibrosi Quística. Per aquest motiu, llancem aquesta campanya de recaptació de fons per a que no es quedin sense aquestes sessions tan necessàries. Els ajudes a respirar?

  • Total recaptat: 18.809,06 €
Causa finalitzada

CARITAS DIOCESANA DE MENORCA

Menorca (Illes Balears)

Davant l'actual crisi social i sanitària a conseqüència del Covid19 i la seva repercussió en les persones més vulnerables, des de Cáritas Menorca i Sa Cooperativa, posem en marxa aquesta iniciativa solidària per distribuir aliments frecs i de proximitat entre les famílies més necessitades de l'illa.

  • Total recaptat: 21.100 €